You are my sunshine...... ;-)

Saturday, January 22, 2011

MENCARI PEMAIN FUTSAL WANITA ;)





Berminat untuk bermain futsal tapi takde team??? Tak reti nak sepak bola tapi nakkk sangat belajar menyepak??? Tu diaaa......anda lah yang kami cari2....ahakss... ;)

The Q'Win FC  sedang mencari pemain baru untuk memeriahkan/menyemakkan lagi arena futsal di Malaysia.

Syarat-syarat penyertaan amat mudah..

*Anda perlulah seorang wanita (tulen)
*Boleh menghadiri sesi latihan yang akan di adakan pada hari Jumaat(malam) selama 2 jam-*tertakluk kepada perubahan
* Pengalaman tidak diperlukan.Baru belajar pun boleh join.
*menetap sekitar KL atau kawasan sekitar...
*Boleh memberi komitmen 99.99% kepada team

* Berminat? Boleh lah menghantar emel kepada saya di liliyusoff@gmail.com atau hantar mesej kat Facebook. Sila rujuk FB Badge..

Sila nyatakan:
Nama:
Asal:
Tinggal:
Umur:
Pekerjaan dan gaji sebulan :
Pengalaman(jika ada):
No.H/p:

(Butir2 mengenai team akan dimaklumkan melalui emel....)

Tawaran terbuka mulai sekarang..... Jommm... ;)  





Jangan takut..kami adalah team yang sangat friendly dan comel2 belaka...kehkehkeh... ;)  

p/s: A big thank u to my teammate ShaLLeyShaLina  for permission to KOPIGAM her en3.. ;))

23 comments:

  1. @Mohdfairuz: HAhahaha....jeng jeng jeng... kena spotcheck ni... ;p

    ReplyDelete
  2. den nak joint gak futsal team.....

    ReplyDelete
  3. @apek: nak kena spotcheck dulu..;P

    ReplyDelete
  4. bagus..bagus...semangat tu yg paling penting sekali!!!

    ReplyDelete
  5. @yastro: betul betul.. ;)
    @huda:I pun nak join u gak.. jom kita join menjoin.. ;p

    ReplyDelete
  6. still open lagi ke? saya x reti nak main. tapi nak sangat belajar main :(

    ReplyDelete
  7. nk join bole? ade had umo tak?

    ReplyDelete
  8. nk sgt join futsal..tp sy dok area putrajaya..

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Sye nk join. tp dh berpengalamnlahh .. tu pun lau blh

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Awak...sy nak join...umur 27 tahun....ny no sy 0186614289

    ReplyDelete